Wat vind je nou écht belangrijk in je leven? Deze vraag moest ik mezelf stellen toen mijn lichaam op de rem ging doordat ik veel te hard werkte in een functie die achteraf niet bij mij bleek te passen.

Vaak begin je te zoeken naar oplossingen als er een knelpunt in je leven is ontstaan waar je hulp bij wenst. Mijn aanpak is uiteraard oplossingsgericht en gericht op positieve gedachtes. We zijn vaak zo streng voor onszelf, dat we maar weinig fout mogen doen van onszelf.

Met mij kun je praten over alles waar je mee zit of waar je aan wilt werken. Denk aan onderwerpen als: werkdruk, loopbaan, werk- en privébalans en alle andere persoonlijke vragen waar je wellicht ’s nachts van wakker ligt. Ik help jou met je diepste wensen en talenten vorm te geven. Ik ga niet te veel spitten in het verleden, ik focus mij op hoe jij je nu voelt en wat we daarmee kunnen doen.

In een gratis informeel gesprek ben je van harte welkom om je situatie uit te leggen. Vaak lucht dit al enorm op en komen er emoties los. Samen bekijken we je hulpvraag en, of ik de geschikte partij ben die je mag helpen. Want het belangrijke bij een fijne coach is dat jij je op je gemak voelt.