Voel jij dat je meer tijd aan jezelf mag gaan besteden, maar heb je geen idee waar je de tijd vandaan moet halen? Heb je lichamelijke kwalen, die maar niet weg gaan? Ben je aan het einde van de dag blij, dat je de dag weer hebt overleefd? Dan wordt het tijd dat je actie gaat ondernemen, om te voorkomen dat je straks misschien wel langdurig uit valt (ook al denk je nu, dat dit ondenkbaar is).

Laat mij je helpen bij het aanleren van nieuwe patronen, grenzen stellen en werken we aan een gezonde leefstijl. Want als je fit en vitaal bent, is uit onderzoek gebleken dat je je weer blij en energiek voelt. Met als gevolg dat je beter instaat bent je grenzen te bewaken.

Kortom, leer leven met je hoofd en hart op 1 lijn. Want je lichaam en geest zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Is dit uit balans, dan gaat je lichaam signalen afgeven zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, prikkelbaarheid of andere lichamelijke beperkingen.

Make yourself a priority

Vitaliteitstraject

  • Maken we samen een behandelplan van minimaal 6 weken. Waarbij de focus ligt op; Bewegen, Ontspanning, Nachtrust en Voeding. Belangrijk daarbij is dat je hierin een patroon van rust, ruimte en regelmaat gaat ontwikkelen.
  • We bespreken samen met regelmaat je voortgangen beoordelen we of de frequentie waarmee je bij VitaBalance komt, passend is. Zo nodig stellen we in overleg het behandelplan bij. Ik doe ook een beroep op je eigen bijdrage, want een actieve inzet draagt bij aan het slagen van je traject.
  • Na afronding van het behandelplan plannen we een evaluatiemoment en beoordelen we of je de geleerde kennis en ontspanningsoefeningen nu zelfstandig kan blijven toepassen.

Het traject: minimaal 1x per week, 6 weken lang.

Kennis opdoen over de impact van bewegen, het nut van ontspannen, een goede nachtrust en hoe je een makkelijke gezonde maaltijd bereidt.

Vergoeding: €477,-