Voor rust en balans speciaal voor jou

Op deze plek vallen rust, de natuur en ontspanning samen. Hier maak jij je hoofd leeg.

Wanneer is de laatste keer dat jij tijd voor jezelf hebt genomen? Écht even helemaal niets hoeven en weg uit je dagelijkse hectiek. In allerlei wetenschappelijke onderzoeken komt het naar voor: De mens is vandaag de dag een druk bezet persoon met veeleisende taken zowel op zakelijk- en privégebied. De ontspanning die daar tegen over staat, ontbreekt helaas te vaak.

We raken overprikkeld, vertonen stress-verschijnselen en het lukt thuis steeds moeilijker om te herstellen. De 24 uurs economie, de mobiele telefoons en allerlei Netflixseries, zorgen verder voor een overprikkeling in plaats van een ontspanningsmoment. Je hersenen blijven op volle toere draaien om alle beelden te verwerken. De Mens raken uit balans.

Daarom is er de Balance Lodge. Aan een prachtige doodlopende weggetje in Noord-Holland, tussen de hoge bomen en de vogels biedt deze locatie je alles wat je nodig hebt om helemaal tot rust te komen.

Je kunt de Balance Lodge boeken voor een dagdeel of een hele dag. Je kunt vuur maken, buiten koken bij de vuurhaard of gewoon heerlijk op de bank liggen en naar buiten starten. Wat je reden ook is om jezelf tijd en ruimte te gunnen. Bij de Balance Logde kom je weer in verbinding met je ware zelf en wakker je je innerlijke vuur weer aan. Je gaat opgeladen en tevreden naar huis.