De natuur verandert en jouw energie verandert mee.

Na een prachtige zomer, komt langzaam de herfst eraan. De dagen worden korter, het wordt kouder en de natuur begint te verstillen.

We gaan van de Yang energie naar de Yin energie. Een beweging die we mogen maken om naar binnen te keren. En dat kan best lastig zijn, want onze samenleving is erg Yang georiĆ«nteerd. Wat inhoud: We staan altijd “aan” in een 24-7 economie en onze mini computer op grijpafstand in de buurt.

Nu we naar de herfst toe bewegen, word je uitgenodigd om in de Yin energie te stappen. Om van de actiemodus “denken en doen” om te schakelen naar een modus waarin je mag voelen en de confrontatie met deze gevoelens aan mag gaan.

In deze fase kom je waarnemingen tegen die soms goed te plaatsen zijn. Maar ze kunnen ook confronterend zijn.

Wat je kan helpen is observeren. Oordeelloos en liefdevol naar jezelf zijn in deze observatie. In deze periode van het jaar komt het vaker voor dat je wat vermoeider bent, zelfs misschien een beetje neerslachtig. En deze gevoelens kunnen ongemak met zich mee brengen.

Wat je nodig hebt is voor iedereen anders. In een rustgevende en inspirerende omgeving kan ik je helpen bij de processen die passeren.